LUNCHROOM SMILES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3489 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lunchroom Smiles. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 15:05 Goede service
22 feb 2024 om 15:37 Helemaal top dit, eerder bezorgd dan dat de app aangaf. Zeer goede broodjes
21 feb 2024 om 20:31 Top goed en goed warm
20 feb 2024 om 21:30 Kwaliteit eten viel wat tegen.
19 feb 2024 om 19:51 Kapsalon was lekker en veel,goed warm
18 feb 2024 om 21:11 Lekker zoals altijd, goede grote porties. En dit keer gewoon gratis kaasstengels erbij. Extra lekker dus! Alleen de bezorgtijd is lang, maar dat ben ik na 4 jaar wel gewend. Is altijd zo geweest.
18 feb 2024 om 19:34 Was weer heerlijk, bedankt voor de extra snacks!
18 feb 2024 om 19:12 Lekker, warm en goed verzorgd en op tijd! En ook nog wat extra.s lekkers! Dank u !!
18 feb 2024 om 15:01 Uitsmijter was nog beetje warm maar ik ging eerst het broodje eten. Had bestek natuurlijk erbij gezegd maar kreeg alleen een vork helaas. En dankje voor de snacks wat ik niet eens besteld had
17 feb 2024 om 22:49 Bestelde was niet warm, en niet zoals gewent. Ook de bezorging is matig tot slecht. Heeft deze horecazaak een nieuwe eigenaar ofzo? Want als ik op google kijk zie ik een nieuwe aanbieder op thuisbezorgd in het zelfde pand?
15 feb 2024 om 23:01 Aangebakken stukken vlees en lauwe friet. Waar is de vaste bezorger? Deze is niks
14 feb 2024 om 20:26 Zoals altijd heerlijk en snelle levering